Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. april 2023
Kl. 18.00 - 23.00

Royalties Showcase – Hotel Cecil

//LEI LOWE
Lei Lowe er et kreativt og emotionelt powerhouse med en imponerende sikker og legesyg vokal, der omfavner sin lytter og inviterer dem helt ind i hendes hjerte og sjæl. I sin musik fortæller Lei Lowe om hvordan livet sommetider knuser dit hjerte og om den voksende kærlighed til sig selv, man skal tage med sig ud af sorgen. Lei Lowe formidler smerten gennem kærligheden på smukkeste vis når blandt andet R&B og neosoul flettes sammen.

//ELO KAY
Det engelsksproget blændende hip-hop talent, Elo Kay, giver ting til eftertanke. Med stilsikre produktioner, der spænder fra sjælefuld R&B til storslående Hiphop, udfolder Elo Kay sit indre følelsesliv i fortællinger om identitet, tilhørsforhold og racisme. Igennem sit samfundsbevidste rap, bliver det hurtigt synligt, at han har noget på hjerte. Kombinationen af det samfundsbevidste rap og hans eksplosive live-energi, gør at du med det samme føler dig empowered.

//GIDDY GOYE
giddy goye vil med sin sprudlende energi og karisma give dig en live-oplevelse, du får svært ved at stå stille til. Hun skriver sange om sin kærlighed til piger og drenge, hede drømme om natten og opvæksten i Vestjylland. Birgitte møder sit publikum med humor og selvtillid, med plads til dybe og ærlige sange, når hun sammen med sine fire venner på scenen spiller sit publikum brandvarmt.

//DEEJADE
Et stort og atmosfærisk lydbillede danner rammerne om DEEJADE’s nærværende vokal og giver sangene hver deres særlige intense og intime udtryk. Med hendes ærlige tekster og tryllebindende melodier tager hun dig gennem hele følelsesregistret ved hjælp af adrenalin- synths og inderlige vokalarrangementer. DEEJADE viser os, at både intimitet og nærvær kan findes i et hyperaktivt elektronisk lydunivers.

 

Finder sted: Hotel Cecil