MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. oktober 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Röyksopp – Elektronisk superduo indtager VEGA

Da Svein Berge og Torbjørn Brundtland for 25 år siden dannede duoen Röyksopp, havde de næppe fantasi til at forestille sig, hvor langt deres legesyge elektroniske soveværelsesproduktioner skulle bringe dem.

Efter et kvart århundredes musikalsk samarbejde har Röyksopp har opnået imponerende resultater. De har spillet på store scener over hele verden, haft internationale hits og remixet sange fra kunstnere som Depeche Mode, Beck, Lady Gaga og Coldplay. De har også arbejdet sammen med prominente musikere som Robyn, Karin Dreijer fra The Knife, Lykke Li og Erlend Øye.

Röyksopp er et velkendt og respekteret navn i musikverdenen, og deres succes har gjort dem til en af de mest betydningsfulde elektroniske musikduoer i historien. Nøglen til de to nordmænds succes er et sjældent skarpt øre for at mikse fodflyttende house, melankolsk downbeat og solbeskinnet chill-out med delikate synt-poppede melodier (både instrumentale og vokalbårne), der borer sig fast i hjernebarken efter få gennemlytninger.

Live er Röyksopp en intens, medrivende og omfavnende dansefest, hvor de catchy kompositioner bakkes op af spektakulære visuals. Det bliver derfor en unik oplevelse, når Berge og Brundtland forkæler deres danske fans.

 

Finder sted: Store Vega