Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. oktober 2022
Kl. 14.00 - 18.00

Rumsans – hvordan sanser skaber rum

Går du gennem en helt særlig tunnel på denne helt særlige dag, vil du træde ind i en helt anden sensorisk verden. Bliv væk i storbyen og lad dit sanseapparat føre dig

Fugtig skovbund, tæt trafik, kæmpe høstak, varmt kontor. Har du tænkt over, hvordan lugt påvirker dit humør og din opfattelse af verden? Og hvordan lyde kan påvirke din sindsstemning fra irritation til meditativ tilstand – tænk bare på en bippende mobil eller havets bølger. Alt det, vi ikke kan se og røre ved, spiller en stor rolle for, hvordan vi oplever verden. Og det er det, vi sætter fokus på, når Rumsans byder velkommen ind i gangtunnelen mellem Otto Busses Vej og Enghavevej hvor du via lugte og lyde bliver ført igennem forskellige naturuniverser i en ellers urban setting. Hvor er du? Hvor vil du gerne være? På din vej gennem tunnelen kan du opleve, hvordan din sansning har betydning for din oplevelse af rum: Det handler om den stimuli, vi udsættes for, de steder vi befinder os, og om den verden vi hver især danner og lever i med udgangspunkt i vores krop.

Rumsans, fra BUILD, Aalborg Universitet, er et digitalt univers om universelt design, der fremhæver gode eksempler på at skabe inkluderende og socialt bæredygtig arkitektur – og her spiller lugt og lyd også en vigtig rolle. Eventet er udviklet i et samarbejde med lyddesigner Joëlle Serret, lydkonsulent Peter Albrechtsen og duftmarketingkonsulent Karsten Solaas.

 

 

Finder sted: København SV