MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. august 2022
Kl. 17.00 - 18.30

SÆRRUNDVISNING I NORDENS MEST MARKANTE, INTERNATIONALE KUNSTMESSE

Besøg *Enter Art Fair” og få indblik og bliv klogere på samtidskunsten

Kom med når vi inviterer dig til særrundvisning i Nordens mest markante, internationale kunstmesse, Enter Art Fair.  Særrundvisningen er både for kunstkendere og dig, der bare er nysgerrige for at se, hvad der rører sig i kunstverdenen. På særrundvisningen giver Kunstrådgiver Julie Quottrup Silbermann dig mulighed for at få et indblik i messen og samtidskunsten som helhed.

Der ud over vil være nedslag på udvalgte værker og kunstnere på messen som vi mener du bør være særlig opmærksom på.  Rundvisningen og messen som helhed er en unik mulig for at se en bred vifte af internationalt anerkendt kunst samlet på et sted.

Messen finder sted i den rå Tunnelfabrik i Nordhavn. På årets udstilling kan du opleve 78 nøje udvalgte internationale og danske gallerier fra i alt 23 forskellige lande og 44 forskellige byer, samt se værker af mere end 350 kunstnere.

Enter Art Fair bliver, ligesom i 2020, afholdt i den kæmpestore og rå fabrikshal, Tunnelfabrikken i Nordhavn, som i sin tid blev opført som en fabrik, hvor man støbte de gigantiske tunnelelementer til Øresundsforbindelsen. Hallen er søjlefri og med hele 26 meter til loftet.

Vi afslutter rundvisningen og alle indtrykkene med et glas bobler i kunstens tegn.

 

 

 

Finder sted: Nordhavn