Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. juni 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Sæt pris dig på sig selv – et feministisk perspektiv på din økonomi

Kom til en feministisk poweraften med pengemagasinet Økonomista, hvor chefredaktør Mille Skjold Madsen sætter skarpt på feministisk økonomi og ligestilling under titlen: “Sæt pris på dig selv”.

Der er 133 år til vi opnår økonomisk ligestilling i Danmark.

Men skal vi vente på det?

Det skal vi finde ud af til dette foredrag “Sæt pris på dig selv”, hvor vi bliver klogere på, hvorfor vi ikke har økonomisk ligestilling og hvilke udfordringer vi som samfund og enkeltpersoner har for at kunne opnå det. Vi får også kigget på, hvordan vi får sat pris på det, som skaber utrolig stor værdi, men ikke giver en løn i kroner og øre.

Til sidst vil du også få redskaber og inspiration til at tage førersædet i din egen økonomi samt inspiration til, hvordan du kan få mere økonomisk ligestilling i dit liv.

I billetprisen er desuden inkluderet det nyeste nummer af Økonomista magasinet (værdi 95 kr.)

Om foredragsholderen:

Mille Skjold Madsen er grundlægger af magasinet Økonomista og penge-foredragsholder. Mille er uddannet journalist og har arbejdet med finansstof de sidste 12 år. Hun er selv gået vejen fra overtræk til overskud, og har brugt de sidste seks år på at inspirere, især kvinder, til en stærkere økonomi gennem sit magasin, foredrag, workshops og sociale medier.