Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4. maj 2024
Kl. 19.00 - 23.30

Science & Cocktails in X31: The Secrets of Gravity

Science & Cocktails præsenterer en spændende begivenhed om den svageste kraft i universet: tyngdekraften!

Din guide ud i det ukendte er Claudia de Rham, teoretisk fysiker og forfatter til bogen The Beauty of Falling: A Life in Pursuit of Gravity. Før vil du høre de elektroniske lyde af Forsling & Hauch med Ellen Pettersson. Ståbilletter er gratis. Siddende betales. Er tyngdekraften virkelig en kraft? Forbinder det alt i universet? Er tyngdekraften, ifølge Einstein, det ultimative perspektiv på, hvad rum og tid er?

Hvorfor er det så vigtigt? Claudia vil fortælle om sit fængslende eventyr, navigere gennem tyngdekraftens forskellige betydninger, sammenflettet med hendes personlige livserfaring, der udfordrer tyngdekraften og skubber grænserne for viden. De klareste hjerner i fysik, fra Newton og Einstein til Stephen Hawking og Roger Penrose, har endnu ikke afsløret tyngdekraftens hemmeligheder, men deres viden gjorde det muligt for Claudia at afsløre, hvordan tyngdekraften kan se ud, hvis den havde en sans for humor.

Gå ikke glip af denne mulighed for at høre fra en verdensleder inden for teoretisk fysik, mens hun optrævler de turbulente fortællinger om hendes succes.

 

Finder sted: Den Grå Hal