ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. december 2022
Kl. 16.00 - 19.00

SEIN kræmmermarked

D. 7. december kl 16-19 holder SEIN kræmmermarked i Ungdommens Demokrati Hus. Der vil være snacks i julens ånd og drikkevarer.
Vi kunne godt tænke os, at alt det du har derhjemme, som du ikke bruger, kan komme en anden til gode. Derfor synes vi et kræmmermarked ville være den perfekte mulighed for, at sælge sine ting i hyggelige omgivelser. Vi ved, at mange af jer læser til eksamen, men vi håber I vil tage et par timer ud af jeres kalender!
Da det er klimauge på SEIN, vil vi også gerne komme dette i møde. Derfor vil alt det der ikke er blevet solgt blive doneret.
Vi håber I har lyst til, at tilbringe et par timer med os!
Hvem er SEIN

SEIN er en frivillig redaktion, som er delt op i 8 grupper: Event-, tekst-, film-, nyheds- den visuelle-, SoMe-, lyd- og featurebilledgruppen. Hver af grupperne har deres eget fokusområde og en grupperedaktør, som sikrer struktur og hjælper med at sparre og idéudvikle på gruppens projekter.

På SEINmag.dk bliver der udgivet 4 indlæg hver uge Det kan være foto, video, lyd, tekst eller multimedie. Derudover kan du være sikker på aldrig at kede dig til vores åbne redaktionsmøder og events.

Redaktionen består af et hold med vidt forskellige mennesker, der allesammen brænder for at fortælle historier, udtrykke sig og skabe SEIN sammen.  Sammen har vi ærligheden og ungdommen tilfælles.

SEIN er for unge af unge

Et sted, hvor vi sammen kan inspirere og dele med hinanden og tegne vores helt eget billede af den ungdom og verden, vi står i.

 

Finder sted: Vesterbro