MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. marts 2022
Kl. 19.30 - 21.30

SERIES OF FOUR

Den Danske Strygekvartet præsenterer 4 forskellige koncerter til foråret

Engelsk pubmusik anno 1700-tallet, mesterlige russiske korværker, en verdenskendt violinist og Strygekvartetten i samspil med fremtidens talenter – 4 meget forskellige koncerter, alle præsenteret af et af dansk musiks største klassiske ensembler, nemlig Den Danske Strygekvartet. Til foråret arrangerer de koncertrækken Series of Four, hvor den klassiske musik kan folde sig ud i forskellige rammer. Det afslappede får lov at leve side om side med det fine i denne koncertserie, der er kurateret af Strygekvartetten selv. 

Koncerterne finder sted i Konservatoriets Koncertsal og i det nye Musikhuset København. Fantastiske rum der bliver fyldt med fantastisk musik, og hvor man ud over de musikalske oplevelser vil kunne nyde kolde øl og den gode stemning. 

18. marts 2022Tenebrae Mesterlige korværker af mesterligt kor

Det verdensberømte engelske Tenebrae-kor kommer til København for allerførste gang, og de medbringer et legendarisk program. Scenen vil være fyldt med rene menneskelige stemmer, som sender musikken ufiltreret ind i publikums hjerter. En aften præget af drama og dyb melankoli i Konservatoriets smukke koncertsal. Koret har gennem tiden både været nomineret til Grammy Awards og har vundet en række priser for deres fantastiske albums og live optrædener. 

 

Finder sted: Frederiksberg