MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. februar 2024
Kl. 20.00 - 23.00

Showcase med fremadstormende indie/alternativ rock

En showcase aften med sjæl, sårbarhed og intense musikalske indtryk. Kom på Basement CPH og lad disse fire passionerede bands med rødder i indie/alternativ rocken give dig vinterens varmeste kuldegysninger…. Ses vi?

• DE UENDELIGE •

Morten “LarsRock” Amstrup og Mattias Hundebøll har levet rockdrømmene længere ud end de fleste tør fantasere om. Med deres tidligere bands Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray har de turneret det meste af verden, stået på de største festivalscener, ryddet forsider, haft store radiohits og udsendt utallige albums.

Engang var de glødende konkurrenter på den danske rockhimmel. Men stridsøksen er blevet begravet – og sammen har de en fælles drøm: at få energien, inderligheden og de store omkvæd tilbage i dansk rock.

• SILLA DREAM •
Silla Dreams lydunivers er en Pandoras æske af bittersøde livsfortællinger udtrykt med lige dele frustration og sommerfugle i maven. Et intenst miks af sårbarhed, fængende og skæve riffs pakket i en dragende atmosfære. Dette indie rock band havde sin spæde oprindelse tilbage i 2019 som frontfigur Markus Hodal Drags soloprojekt, men blev senere til en rigtigt kvintet med et helstøbt lydformat.

Med to EP’er og ny musik på vej garanterer Silla Dream for de anderledes toner og et stilsikkert udtryk

• CASQUETTE •
Mød CASQUETTE – Den største og bedst gemte hemmelighed i den danske musikbranche. Casquette er et legesygt, ‘lad os bryde alle reglerne’ rockband, der ikke er bange for at tage sin grimme side til sig med deres støjende lyd og danske poetiske tekster. Bandets mission er at skabe et uforglemmelig underholdende live show med plads til ærlighed, intensitet, kædedans, fællessang og luftguitar. Hvis CASQUETTE skulle beskrives med en sang, ville det være “Den grimmeste mand i byen” af Povl Dissing tilsat en sund portion punk-energi, jazz-saxofon og DIY-attitude
Bestående af fem medlemmer har CASQUETTE raset igennem den danske musikscene scene med deres højenergi-koncerter og “alle kneb gælder” tilgang til musikken. Inspireret af alt fra Tropical Fuck Storm, Parquet Courts, Flaming Lips og IDLES, har de skærpet deres lyd til en skarp kant, der blander indie- og psych rock med Black Country New Roads post-punk-stil tilsat aggressiv saxofon og dansk lyrik.