ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! og VEGA præsenterer Ásgeir (ISL) i Store VEGA

Ásgeir forkæler VEGA med melodier fra sit spritnye album

 

Selvom Ásgeir kun lige har rundet 30, har han for længst sat et stort og varigt aftryk i islandsk musikhistorie. Opskriften på hans succes er klassiske sangskriverdyder med inspiration fra folk og nordisk visesang, som han kombinerer med subtile elektroniske produktioner, der elegant understøtter og udvider det følsomme og intime univers.

Det er allerede ti år siden, at Ásgeir udsendte debutalbummet, Dýrð í dauðaþögn, der i dag knejser stolt fra tronen som det bedst sælgende debutalbum i Islands imponerende musikhistorie – eftersigende ejer hver 10. islænding albummet! Debuten blev genudgivet med engelske tekster i 2014 med titlen In the Silence og sendte Ásgeir ud på en omfattende verdensturné med 300 koncerter på bare to år.

Ti år efter debutalbummet udkom, er Ásgeir nu aktuel med sit spritnye album Time on My Hands. De ti numre understreger hans overlegne sans for at skrive melodier, der smyger sig om lytterens ører som en blød lunende sweater, samtidig med at hans sprøde falsetklingende vokal er stærkere og mere udtryksfuld end nogensinde.

 

Finder sted: Store Vega