MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

30. september 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Smash!bang!pow! og VEGA præsenterer Cory Wong (US) i Store VEGA

Cory Wong indtager Store VEGA med guitarlir og funkpop i verdensklasse

Den amerikanske guitarist og sangskriver er klar til at starte en dansefest den 30. september 2023 i Store VEGA.

Der er festgaranti, når Cory Wong optræder live. Han beskriver selv sin rolle på scenen som en hype man på mission for give publikum den bedst mulige koncertoplevelse!
Den 37-årige amerikanske guitarist, sangskriver og producer er født og opvokset i Minneapolis, hvor han som teenager faldt for funkrock og senere jazz, hvilket senere førte til musikstudier på det lokale universitet og koncerter på byens jazzklubber. Apropos, så deler Wong fødeby med selveste Prince, og han har optrådt til jamsessions med den lilla legendes backingband.

I centrum af Cory Wongs musik, både live og på album, er guitaren. Han er en sand virtuos, der oser af overskud og kan flytte fingrene på gribebrættet hurtigere end sin egen skygge. Hans stil er en udsøgt blanding af 70’er-funk, vintage-soul og fusionsjazz, der lyder som Stevie Wonder, Bruno Mars og Tower of Power i en heftig instrumental jamsession, og hans numre er iørefaldende, legelystne, dynamiske – og altid funky!

Live er Wong sin rolle på scenen yderst bevidst. Han er kendt for altid at levere et energisk show med både ekvilibristisk guitarlir og nærværende publikumsinteraktion med jokes mellem numrene. Han er kort sagt en førsteklasses performer, der ved, hvordan man kickstarter en kæmpe dansefest.

Cory Wongs første soloalbum ”Quartet/Quintet” udkom i 2012, og siden er det blevet til en stribe udgivelser. Han bl.a. udgivet 11 soloalbum, albummet ”Golden Hour” (2021) med stjernesaxofonisten Dave Koz, et fællesalbum med den svenske jazzgruppe Dirty Loops, og så arbejdede sammen med soulstjernen John Batiste på dennes Grammynominerede album ” Meditations” (2020).

Wong er desuden fast samarbejdspartner på det anerkendte funkband Wulfpecks albumindspilninger og turneer – faktisk har de opkaldt deres mest kendte nummer ”Cory Wong” efter ham!
Hans seneste soloalbum er ”Power Station” fra i år, der musikalsk placerer sig i et sweet spot mellem smoth jazz og sylespids 80’er-funk. Så det er en musiker i topform, der giver koncert den 30. september 2023 i Store VEGA.

 

Finder sted: Store Vega