ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! og VEGA præsenterer FKJ (FR) i Store VEGA

Multiinstrumentalisten FKJ – Enestående og forførende

Franske French Kiwi Juice – ofte forkortet FKJ – er hyldet verden over for sit ‘one man band’ og et imponerende liveshow. Multiinstrumentalisten kurtiserer millioner af lyttere med forførende R&B- og soulpop.

Vincent Fenton alias FKJ går til ekstreme længder for at give sine tilhørere en tryllebindende oplevelse. Den halvt franske og halvt newzealandske musiker veksler legende let mellem keyboard, guitar, saxofon, trommer og vokal, som skaber loopende grooves, der både rammer sit publikum lige i underlivet og oppe i knolden. Og selvom de improviserende liveindspilninger foregår i et forrygende tempo, er synet af FKJ’s musikalske evner lige så smooth som hans lyd.

Pariseren har udgivet musik under aliasset French Kiwi Juice siden 2013 og slog for alvor igennem med det fuldt improviserede nummer ”Tadow”, som FKJ indspillede med sin musikalske legekammerat Masego. Det er i dag streamet knap en halv milliard gange på YouTube. FKJ’s eklektiske musikkatalog er en cocktail af elektronisk musik og jazzimprovisationer, og hans seneste album, Vincent fra 2022, byder på bidrag fra blandt andre Santana, Little Dragon og Toro Y Moi.

 

Finder sted: Store Vega