MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! og VEGA præsenterer Shame (UK) i Store VEGA

Skamløse postpunkere er klar til at vælte VEGA

Efter at have henrykket et udsolgt Lille VEGA tidligere i år vender britiske Shame tilbage til Danmark den 1. april næste år, hvor de indtager Store VEGA.
Dem, der siger, at rocken er død, har tydeligvis ikke hørt Shame. For med smittende ungdommeligt gåpåmod puster den balstyriske britiske gruppe nyt liv i postpunkens dystre univers.

Over to album – den gnistrende debut ”Songs of Praise” (2018) og den flabede opfølger ”Drunk Tank Pink” (2021) – har femkløveret fra London markeret sig som et af de absolut mest lovende og vitale bands i den bølge af unge britiske rockbands som Idles, Squid og Fontaines D.C., der nyfortolker arvesølvet fra forgængere som Gang of Four, Joy Division, Wire, The Fall og Public Image Limited.

Som forbillederne forener Shame dystre og samfundskommenterende tekster med tørt huggende guitarer og bastant pulserende trommer. Det er mørkt, stramt og støjende, men også catchy, og briternes kompositioner er uforudsigelige og ekstremt dynamiske, så man aldrig ved, hvad der gemmer sig bag det næste hjørne. Sidst, men ikke mindst har de et ekstra trumfkort i skikkelse af frontmand Charlie Steen, hvis rablende energiske vokal – der veksler mellem udkrængende brøl og lavmælt underspillet sangforedrag – driver sangene effektivt fremad.

Shame har lige sluppet den forrygende nye single ”This Side of the Sun”, der er indspillet live i studiet – det er første forsmag på deres kommende tredje album! Charlie Steen præsenterer nummeret på følgende måde: ”It’s a pure banger, listen with a piña colada in your left hand”.
Live er Shame også en hæsblæsende oplevelse med elektriske udladninger, smittende højt energiniveau og intenst nærvær, hvilket danske koncertgængere kunne forvisse sig om, da bandet tidligere i år væltede et udsolgt og begejstret Lille VEGA. Den koncert følger Shame den 1. april 2023 op på med deres hidtil største danske koncert, hvor de indtager Store VEGA.

 

Finder sted: Store Vega