MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. februar 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! og VEGA præsenterer Weyes Blood i Store VEGA

Weyes Bloods episke barokpop søger lyset

 

Weyes Blood alias Natalie Mering tager sine lyttere gennem eksistensens mørke afkroge i søgen efter en gnist, en flamme, en lyskegle. Med transcenderende og vemodig barokpop udforsker Weyes Blood alt det, der driver os, adskiller os og knuser os. Det lyder dystert, men Natalie Mering er en nænsom guide, der udfolder sin musik med lethed og smukke nuancer. Sangerinden forener stilarter fra alle de største perioder i folk- og rockhistorien og skaber noget helt tidløst, bannerført af hendes æteriske og tryllebindende stemme.

I 2019 udkom Weyes Bloods fjerde album, Titanic Rising, der markerede hendes uomtvistelige gennembrud og blev stemplet som et af årets bedste plader af blandt andre Pitchfork, The Guardian og NPR og også herhjemme af musikmedier som Undertoner og Soundvenue.

Titanic Rising indgår en stirrekonkurrence med følgerne af uoprettelige miljøkatastrofer og følelsen af en forestående undergang, og så udgør albummet første kapitel af en trilogi. Det sidste har Weyes Blood selv varslet i følgeskab med offentliggørelsen af den længe ventede albumopfølger, And in the Darkness, Hearts Aglow, der ser dagens lys den 18. november.

 

Finder sted: Store Vega