Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. oktober 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! præsenterer Ane Brun (NO) i Store VEGA & Voxhall

Til oktober bliver der igen mulighed for at opleve en af Skandinaviens allerbedste sangere og sangskrivere, når norske Ane Brun vender tilbage til Store VEGA og VoxHall, hvor hun tidligere har leveret uforglemmelige koncertoplevelser.

Anledningen til den rutinerede nordmands besøg er, at det i år er 20 år siden, hun debuterede med albummet ”Spending Time with Morgan”. Den gik top 20 i hjemlandet, men det var kun et beskedent forvarsel på hendes store fremtidige popularitet.

Ane Brun er således i dag et af de bedst sælgende navne i Norge, hvor to af hendes i alt ti studiealbum er gået dobbelt platin, et har modtaget en platinplade, og to har modtaget en guldplade. Hun har desuden to gange vundet Spellemansprisen – Norges svar på DMA.

Nøglen til Ane Bruns popularitet ligger i hendes stærke sangskrivning, drevet frem af hendes karakteristiske og udtryksfulde vokal. Det er klassisk melodisk pop med et strejf af folk, kammerpop og nordisk melankoli – noget af den samme stemning man finder hos nordiske åndsfæller som Agnes Obel, Thomas Dybdahl, Eivør, Teitur og Susanne Sundfør. Samtidig er hun en kompromisløs og nysgerrig musiker, der bl.a. har eksperimenteret med jazz, electronica og klassisk musik (hun har givet koncerter med det danske symfoniorkester Copenhagen Phil).

Hendes selvstændighedstrang kommer også til udtryk i, at hun udgiver sine plader via sit eget label Balloon Ranger Recording (tidligere DetErMine Records). 20 års jubilæet for sin debut markerer Ane Brun med flere udgivelser i 2023, hvoraf den første, ” Portrayals”, som indeholder med hendes mest populære covernumre, udkommer den 10. marts. Ane Brun har igennem hele sin karriere dyrket at fortolke andres numre, og tracklisten til det kommende album byder på numre fra så forskellige musikere af Beyoncé, Radiohead, Sade, Nick Cave og Elvis Presley.

Covernumrene bliver luftet sammen med klassikere fra bagkataloget den 25. oktober, hvor den elskede norske singer/songwriter forkæler sine mange danske fans med en koncert på Store VEGA, der har en særlig plads i hendes hjerte. Her har hun nemlig to gange tidligere givet koncerter, der har høstet topkarakteren seks stjerne hos Gaffa.

 

Finder sted: Store Vega