Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. december 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! præsenterer Chris Holsten i Amager Bio & Train

Den norske popstjerne, der har hittet internationalt og fylder kæmpe arenaer i hjemlandet med sine gribende sange, kan opleves den 30. november på Train og den 1. december i Amager Bio. Selvom han først lige er rundet 30, er Chris Holsten en af de seneste tiårs mest markante norske popmusikere, hvis ligefremme, følelsesfulde og gribende sange har masser af fans i både hjemlandet og internationalt.

Holsten hittede tidligt som vokalist på den norske duo Broilers 2014-hit ”Rays of Light”, der gik nummer 1 på den amerikanske club-hitliste, og året efter lånte han sin sprøde stemme til svenske Martin Björks nummer ”Ricochet”, der strøg til tops på den svenske hitliste. På samme tid skrev han sammen med selveste Chad Hugo fra The Neptunes sangen ”Happiness” til det sydkoreanske girlband Red Velvet, der toppede den prestigefulde sydkoreanske singlehitliste. Chris Holsten ville dog også selv, og i 2015 tog han hul på en voldsomt succesrig solokarriere med singlen ”Layers”, der gik direkte i hot rotation på norsk P3. Året efter signede han med det legendariske major label Warner Music, der i årene efter udsendte en stribe hitsingler. Bl.a. vandt hans ”Hvis verden” i 2020 Norges svar på DMA, Spellemannprisen, for årets sang, mens han i 2021 hjemtog både ”Årets artist” og ”Årets sang” for ” Smilet i ditt eget speil” til det norske P3
Guld.

Kulminationen kom da hans smukke debutalbum ”Bak en facade” udkom i 2022. Det byder på medrivende pophymner og storladne ballader med international klasse og er streamet mere end 80 millioner gange, hvilket er lig med 3 x platin i Norge. I 2022 optrådte han desuden for 11.500 fans i den udsolgte arena Oslo Spektrum.

Live spiller Chris Holsten sig direkte ind i publikums hjerter med sin umiddelbart gribende
sangskrivning, bakket op af sit eminente band. Der er derfor popmagi i luften, når han gæster
Danmark, når han giver koncert den 30. november på Train i Aarhus og den 1. december i Amager Bio i København.

 

Finder sted: Amager Bio