Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! præsenterer Mimi Webb i Pumpehuset

Mimi Webb er Storbritanniens nye popstjerne, der på ingen tid både har varmet op for Justin Bieber, optrådt ved Buckingham Palace, hos Jimmy Fallon og på et hav af store festivaler. Den 22-årige singer-songwriter storhitter med numre som ‘Before I Go’, ‘Good Without’ og ‘House on Fire’, og 24. marts 2023 kan man opleve hende live i Pumpehuset.

Mimi Webb (med det borgerlige navn Amelia Webb) var et navn, der dukkede op i et væld af spåkugler, da alskens internationale medier ved starten af 2021 skulle pege på fremtidens nye popstjerner. Men Rolling Stone, Billboard og alle andre medier havde ikke forudset, hvor hurtigt Mimi Webb ville brænde sig fast som en af tidens største nye popstemmer. På bare to år er Mimi Webbs musik blevet streamet knap 750 millioner gange, og i foråret 2022 turnerede hun med Justin Bieber, inden hun i sommer var med til at markere dronning Elizabeths 70-års jubilæum som regent med en koncert uden for Buckingham Palace.

Det er store meritter for en singer-songwriter, der endnu har sit debutalbum til gode, men hendes succes kommer ikke som nogen overraskelse. Singlerne ‘House on Fire’ og ‘Good Without’ gik begge i top-10 på den britiske hitliste, og hendes storladne og soul-fulde sange er genstand for personlige anekdoter om kærlighed, både den sødme- og smertefulde af slagsen.

Mimi Webb fik sig gennembrud i 2020 på TikTok med hittet ‘Before I Go’, og der gik ikke længe, før hun beviste, at hun er meget mere end blot et viralt hit. Hendes første tour i Storbritannien udsolgte på mindre end 60 sekunder, og i foråret 2022 – efter en coronarelateret udskydelse – optrådte Mimi Webb for første gang på dansk grund i Lille Vega. Om lidt begiver hun sig ud på europaturneen ‘The Amelia Tour’, hvor er af verdens førende poptalenter altså også rammer Pumpehuset.

 

Finder sted: Pumpehuset