Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. juni 2021
Kl. 15.00 - 22.00

Sofa Beats Takeover

Tag med på en sfærisk rejse gennem musikken, når Sofa Beats overtager pulten i Werkstatt. Vi tager en tur gennem kosmos – eller lige så langt som flyets vinger kan bære os. På menuen har vi som altid en fræk blanding af lækre DJ’s, kolde sjusser, god mad og spil.

Sofa Beats

Sofa Beats er et verdensomspændende pladeselskab og bookingbureau for musik fra det ydre rum. Deres repertoire indeholder live performers og DJs, der alle er kendetegnet af en unik, rig og original lyd. Lige fra elektronisk til chill out.

Carbalido

Carbalido består af 2 fyre med en livslang kærlighed til musik. De mødtes tilfældigt i et studie i 00´erne på Østerbro. Hvor de startede med at sidde og hygge med forskellige musikalske stilarter. Det blev afbrudt af familieliv i næsten 10 år. Men det skulle vise sig, at der skulle være meget mere i det. Det blev til Carbalido som nu har haft fingrene i flere internationale clubhits. Deres lyd er formet af lyd fra hele verden.


I 2019 slog de deres musikalske univers sammen med Angebot, som nu sætter stemningen rundt omkring i København på klubber og deres egne fester.

Sofa Sound System

Ikke meget vides om denne enigmatiske duo, skabt af kærlighed til chillede tunes, downtempo musik og sofaer. I kan dog være sikre på at blive kurateret med musik fra allerhøjeste kvalitetshylde. De er også kendt for at smide om sig med up and coming musik fra de største labels i genren.

Coronapas

Det kræver gyldigt coronapas at kunne gå i læ og sidde indendørs i maskinhallen – så hiv din friske test, vaccinationsdokument eller bevis for tidligere smitte med.

 

Finder sted: Werkstatt