MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

14. april 2023
Kl. 21.00 - 23.00

Solkur headliner Lille VEGA

Når SOLKUR inviterer lytteren på en drømmerejse, er det med to af de mest interessante navne fra den danske musikscene bag roret. Siden Loke Deph og Albert første gang mødte hinanden, har der været musikalske amoriner i luften, og SOLKUR er nu blevet deres kærlighedsbarn.

Albert skaber et melodisk og nyskabende akkompagnement til Loke Dephs virtuose associations-prægede tekster. Musikken handler sjældent kun om én ting, men danner rammen for et øjebliksbillede, hvor der er plads til, at lytteren selv kan forbinde prikkerne.

Sammen har de skabt et pulserende og nysgerrigt udtryk, der har sjæl og personlighed, og som dyrker det langtidsholdbare og undgår det flygtige. Der er plads til ironi og sarkasme, men også sårbarhed, som du kun oplever, når sandheden bliver sagt uden omsvøb.

Deres første single som duo, “Faser”, er ude nu!

Loke Deph er en åbenlys repræsentation for en ny generation af danske hiphopkunstnere. Allerede hyldet som en royal i undergrunden, og med debutalbummet Vor Frelser fra 2020, cementerede han sig for alvor på den danske musikscene.

Albert – Magnus Albert Wanscher – var inden sin solodebut bedst kendt som den producerende halvdel af Benal. I eget regi blander han popmusik med clubvibes med tråde til det britiske klubmiljø i 90’erne og den danske undergrund i 00’erne.

 

Finder sted: Lille Vega