MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

19. november 2021
Kl. 23.00 - søn Kl. 23.00

SOLOSTALGIA – S/H Kødbyen

SOLASTALGIA er en science fiction-musical. Et 48-timer langt ritual, hvor du lader dig indrullere hos sekten Ma-Ma. En invitation ind i et mikrounivers, hvor du som gæst nedsænkes i lyden af en verden på den anden side af et altomfattende klimakollaps.

Sekten Ma-Ma er en nomadisk gruppering, der gennem sang, stemmens vibration og mytologiske iscenesættelser søger kollektiv katarsis. De søger en vej ud af den gennemtrængende tilstand, solastalgia – den hjemve du føler, selvom du er hjemme. En følelse, der spreder sig over hele verden. Du er essentiel for ritualets succes, der kun kan udføres på dette helt unikke tidspunkt, på den anden side af utallige apokalypser.

I løbet af de 48 timer kan du som gæst komme og gå. Værket er en installation, hvor du er fri til at lade dig opsluge og gå på opdagelse i Ma-Mas univers, gå på besøg i deres hjem. Du kan blive i værkets fulde længde, du kan blive en time. Det er op til dig.

SOLASTALGIA skabes af kunstner og filmskaber Madeleine Kate McGowan, komponist og cellist Cæcilie Trier og komponist og vokalist Soho Rezanejad.

 

Finder sted: Krudttønden