MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4. juli 2024
Kl. 19.00 - 22.00

SoulFried og A Plane to Catch: To bands – en funky oplevelse!

SoulFried
SoulFried blev dannet i 2020 og består af 7 hårdtslående, sjælerensende funksters. Med inspirationskilder som James Brown, Snarky Puppy, Fearless Flyers, The Meters og Maceo Parker er SoulFried et funk/fusion band, der leverer et brandvarmt set af originale funk, soul, jazz, latin, rock and hip-hop inspirerede grooves.

I 2024 udkom bandets  debutalbum ”Chonk Lé Fonk”. SoulFried tager dig på en spændende lytteoplevelse med overraskende beats, der stiller din musikalske appetit og får godt gang i din funkelskende og soulsydende hjerterytme.

Line-up:
Mark Bradley – guitar
Pete Kenny – bas
Péter Horváth – trommer
Bertram Kvist Lynggaard – tenor sax
Abel Nyerges – trompet
Carl Zinssou – keys/orgel/synth
Johannes Otto Bolding Kruse – baritone sax

A Plane To Catch
A Plane To Catch kom til live i foråret 2021, da 5 unge danske jazzmusikere mødtes på Bolsjefabrikken en sen nattetime i København. De lyttede til funk, afrobeat, soul og Motown og begyndte at jamme groove-baseret musik. Stemningen var i top, og de mødtes efterfølgende hver uge. Bandet var skabt, og et fælles mål om at sætte gang i dansende fødder, vrikkende hofter og utrolige fester driver fortsat dette fantastiske groove band.

Bandet består af nogle af Danmarks førende unge danske jazzmusikere og spiller udelukkende originale kompositioner. Med inspiration fra musikere som Maceo Parker, Fela Kuti, Al Green, Eddie Harris, James Brown og mange andre har bandet fundet sin helt egen funk, soul, latin, salsa, afrobeat, fusionerede lyd. Og med stor erfaring fra den danske og internationale musikscene leverer dette nye orkester instrumental dansemusik i særklasse.

Line-up:
Andreas Toftemark – sax
Mads Nørgaard – guitar
Rolf Thofte – trompet
Simon Eskildsen – orgel
Anton Langebæk – bas
David Besiakov – trommer.

 

Finder sted: kayak bar