Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juni 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Sparks (US) i Store Vega

Sparks spiller stilskabende artpop i hæsblæsende tempo

 

Popmusikkens muligheder er grænseløse, hvis man væbner sig med frygtløshed, humor og en sund dosis galskab. Det er Sparkset levende bevis på. Bandet revolutionerede poppen i 70’erne og er fortsat særdeles aktive både live og på plade. Sparks barsler således lige nu med deres 25. album, The Girl Is Crying in Her Latte, der er sat til at udkomme den 26. maj.

Sparks’ kunstneriske kerne er brødreparret Ron og Russel Mael, der med henholdsvis sine signaturklingende synths og karakteristisk falset har defineret gruppens lyd, som generationer fans af skæve popeksperimenter har taget til sig. Sparks er kendt for sine både legende, bombastiske og flamboyante sangskrivning, der især på kultpladerne Kimono My House og Propaganda (begge udgivet i 1974) i hæsblæsende tempo mikser glam, synthpop og artrock.

At Sparks excentriske sange har haft enorm musikhistorisk betydning, vidner listen over deres erklærede fans om. Den tæller nemlig så forskellige musikere som ABBA, Björk, Kurt Cobain, Ramones og Paul McCartney – samt Erasure og Faith No More, som Sparks har samarbejdet med.

 

Finder sted: Store Vega