MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. november 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Sprudlende popperler fra Vargas & Lagola spiller i VEGA

Den 17. november kan du opleve den svenske duo Vargas & Lagola, når de i Lille VEGA åbner pop-posen med fængende hooks og dobbeltklæbende melodier

Bag de to kunstnernavne finder man producerne Vincent Pontare og Salem Al Fakir, der er gået fra at være succesrige soloartister til at være svensk Grammy-vindende producere og sangskrivere for navne som Avicii, Benjamin Ingrosso, Seinabo Sey og Veronica Maggio. Sammen har de skabt det Vargos & Lagola, der dykker ned i genrer som alternative pop, americana, folk og psych.

Med store udsolgte shows i Sverige, koncert på festivalen Way Out West og det anmelderroste album MountAlda i ryggen er duoen et af de hotteste navne på den svenske alternative popscene lige nu. Albummet er indspillet på de instrumenter, der var tilgængelige i studiet, og det har resulteret i rå og organiske sange, der emmer af autenticitet og følsomhed.

Vargas & Lagola spiller med dækkede ansigter og farverige dragter i et forsøg på at give slip på al prestigen. Ikke for at gemme sig, men for at være fri.

 

 

Finder sted: VEGA