Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. september 2022
Kl. 20.00 - 22.00

STAND-UP PÅ BREWPUB

Sidste lattermilde klubaften i denne sæson med stand-up i BrewPub gårdhave – måske den smukkeste i København – i fornemt selskab med:

 • Daniel Lill (Vært)
  Daniel er aftens vært, hvor han guider os igennem aftens show, samtidigt med at han underholder og inddrager publikum på denne skønne aften i gårdhaven.
  Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.
  Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla og har sidenhen leveret solide projekter såsom hans onemanshows “Livslimbo” & “Glad I Låget”.
 • Morten Wichmann
  Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club. I marts 2011 startede han podcasten Fup i farvandet med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg.
  Wichmann har udgivet onemanshowet ”Morten Wichmann gør sin ting” & “Gangsta”, og derudover er han en af landets mest brugte tekstforfattere på comedyprogrammer som ”Tæt på Sanheden med Jonatan Spang”, ”Giver det mening ifølge Torben Chris” & ”Nørgaards Netfix”.
  Wichmann er også en del af firkløveret bag en af Danmarks absolut bedste comedyudgivelser ”Rage Against The Mainstream”.
 • Audrey Castaneda
  Audrey er en legende i dansk comedy og en tornado på en scene. Audrey tager rundt over hele landet for at gøre det, hun gør bedst: At blæse publikum bagover.
  Hun har deltaget i et utal af film, sketchshows, comedyshows og radio- og tv-shows – hun har været over det hele, og hendes rutine er ikke til at tage fejl af, når hun først lægger salen ned.

Showet starter kl. 20:00, men du har mulighed for allerede at komme fra kl. 18:00, og nyde lidt godt at spise med en BrewPub Craft Beer, et glas vin eller drink.

 

Finder sted: Brewpub København