Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

30. august 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Stand up på Brewpub

En lattermild klubaften med stand-up i BrewPub gårdhave – måske den smukkeste i København – i fornemt selskab med:

 • Valdemar Pustelnik (Vært)
  Valdemar er aftens vært, hvor han guider publikum igennem showet, samtidigt med at han underholder og inddrager publikum på denne skønne aften i gårdhaven.
  Valdemar Pustelnik er stand-up komiker og har optrådt siden 2009 – herunder flere gange på BrewPub. Han har optrådt på scener over hele landet, samt været med i tv-produktioner som “Simon Talbots Sketchshow” og “Store Lars”.
 • Phillip Devantier
  Phillip er indbegrebet af funnybones, og så er han en af de bedst forberedte komikere i landet. Han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.
  Phillip Devatier har levet af at lave stand-up siden 2016, og sidst han gæste BrewPub lagde han hele gårdhaven! I 2018 vandt han DM i Stand-up. Han har siden da været optrådt på klubscener i hele landet, optrådt til Red Barnets årlige velgørenhedsshow og haft sin egen Danmarksturne.
 • Dan Andersen
  Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen.
  Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum – som sidst han gæstede BrewPub – der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up

 

Showet starter kl. 20:00, men du har mulighed for allerede at komme fra kl. 18:00, og nyde lidt godt at spise med en BrewPub Craft Beer, et glas vin eller drink.

 

Finder sted: Brewpub København