Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. februar 2023
Kl. 19.00 - fre Kl. 21.00

Stjernekig og astronomiske samtaler

Rundetaarn inviterer til ”Stjernekig og astronomiske samtaler” den første onsdag i hver måned hele vinterhalvåret. Bliv klogere på rummet og den måde, vi opfatter det på – og bliv beriget med musik, historie og nye tanker i unikke omgivelser på toppen af det gamle tårn

 

På toppen af Rundetaarn ligger Europas ældste fungerende observatorium. Her har astronomer set på stjerner i flere hundrede år, og tirsdag og onsdag aften i vinterhalvåret kan også tårnets gæster kigge ud i verdensrummet gennem den store linsekikkert fra 1929.

Tættere på stjernerne

Men der er mere at sige om rummet, vores plads i det og vores opfattelse af det. Derfor kan du som noget helt nyt opleve ”Stjernekig og astronomiske samtaler” med spændende foredragsholdere, stemningsfuld musik og naturligvis stjernerne og planeterne helt tæt på.

Det sker fra oktober til marts, og programmet vil variere fra gang til gang. Afhængig af deltagerantal foregår arrangementerne også i Bibliotekssalen. Det kræver særskilt billet at deltage i arrangementet. Husk varmt tøj hvis arrangementet er programlagt i Observatoriet!

 

 

Finder sted: Rundetaarn