Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. juni 2023
Kl. 12.00 - 20.00

Stor afrikansk gadefestival i København

Foto: Jacob Crawfurd
Foto: Jacob Crawfurd

Der bliver rig mulighed for at stifte bekendtskab med nye sider af Afrika når Couleur Café festivalen for 20. gang byder op til dans, lørdag den 10. juni fra kl 12 -20. Det foregår i området ved Skt Hans Torv og ved Kulturhuset Union på Nørre Allé.

På programmet er bl.a. live bands, tromme- og dansegrupper, kreativ børneworkshop, Afrika-quiz, modeshow, historiefortælling for børn, marked med omkring 75 Afrika-relaterede salgsboder, foreninger og streetfood tilbud. Albumaktuelle Karen Mukupa er konferencier på scenen.

V i starter dagen kl. 12 med en traditionel åbningsceremoni og derefter er der koncert med Moussa Diallo der spiller musikken fra “Cirkeline og Coco rejser til Afrika”. Samtidig åbner vores workshop hvor børnene får rig mulighed for at udfolde sig kreativt og forældrene kan få  ny viden om Afrika med hjem. Vi byder også på “afrikanske røverhistorier” og har i det hele taget et meget børne- og familievenligt program. Vi har i år særligt fokus på bæredygtighed og verdensmål. Modeshowet vil have et tema om ansvarlig produktion og Afrika-quizzen vil byde på gode præmier og overraskende facts om kontinentet.

I løbet af dagen skal vi bl.a. opleve traditionel dans fra Rwanda, hiphop-poeten Kwame Write og en unik koncert med medlemmer fra Ghanas supergruppe Santrofi, der tidligere har optrådt på Roskilde Festival. Festivaldagen afsluttes med sangerinden Feridah Rose, der har rødder Uganda. Med sit band spiller hun dansevenlig afrosoul. Som noget nyt flytter festivalen indendørs på RUST og fortsætter med god musik i aften- og nattetimerne.

 

Finder sted: Couleur Café