MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. april 2023
Kl. 17.30 - 18.30

Studio talk: Camilla Berner

Træd indenfor i kunstner Camilla Berners atelier Store formater hos Statens Værksteder for Kunst, og hør hendes kunstneriske praksis og om planternes privaltiv under Christianshavns Bogfestival 2023

Kendetegnet for Camilla Berners kunstneriske praksis er inklusionen af planteriget. Gennem fokus på planter, vores syn på og forhold til dem, undersøger hun de iboende spejlinger af kulturelle strukturer. Med afsæt i en stedspecifik kontekst bearbejder hun kompleksiteten imellem natur og kultur og retter fokus på, hvor sammenvoksede og forbundne de to i virkeligheden er.

Mandag d. 17. april 2023 kl. 17:30 byder Camilla Berner indenfor i atelier Store formater, hvor hun arbejder med registrering af planter og undersøger forholdet mellem naturen og menneskekroppen. Hun er midt i at forberede værker til to separatudstillinger og en gruppeudstilling – alle med ferniseringer i forår/tidlig sommer 2023. De to separatudstillinger er på Willumsen Museum i Frederikssund og Kunsthal Kongegaarden i Korsør. Gruppeudstillingen er på Thorvaldsen Museum i København.

Centralt for værkerne til alle udstillinger er planter og for to af udstillingerne; deres pollen. Værkerne er bygget op omkring den historiske registrering, der er foregået dels i myter, men også i virkelighedens verden gennem tiden.

Camilla Berner er uddannet fra Fine Art, sculpture, Chelsea College of Art and Design 1998. Hun har desuden været gæstestuderende ved Arkitektskolen i København og ved Landbohøjskolens landskabsarkitektoniske afdeling.

 

Finder sted: Biblioteket / Christianshavn