MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

30. maj 2024
Kl. 18.00 - 22.00

STUDIO træner til Sol over Gudhjem – kom med til særpris!

Christoffer Sørensen fra STUDIO i Carlsberg Byen er én af de fire kokke, der er udtaget til Sol over Gudhjem, Nordens største kokkekonkurrence, på havnen i Gudhjem den 22. juni.

Dén konkurrence vil han vinde, og i bestræbelserne herpå afholder han og STUDIO derfor en række træningsmiddage på restauranten frem mod konkurrencen.

Datoerne for træningsmiddagene er 30. maj og 6. juni. kl. 18.00.

På disse aftener vil køkkenet servere 4 retter under forskelligt tema, og sommelier Jesper Nielsen sætter 4 forårsfriske vine til. Pris for hele aftenen inkl. mad, vin og kaffe bliver 995,- per person. En gylden mulighed for at afprøve køkkenet på én af byens bedste restauranter til en særdeles fordelagtig pris.

Middagene vil have to forskellige temaer: Asparges den 30. maj og gris den 6. juni.

Book din plads her: https://studiocph.dk/book-bord/

Ved Sol over Gudhjem skal deltagerne bl.a. lave en forret med asparges, så den 30. gælder det 4 retter med sæsonens pivfriske asparges fra Søren Wiuff i hovedrollen.

Derudover skal deltagerne ved Sol over Gudhjem også fremstille en hovedret med udgangspunkt i gris, så ved middagen den 6. juni vil der være gris på gaflen. Menu følger snarest.

Se menu og vine ved træningsaftenen den 30. maj herunder.

MENU & VINE 30. maj 

Asparges med tejnfangede rejer, vanilje og valle

2020 Claude Buchot ’Terroir du Bry’ – Jura, Frankrig

Vores Brød

Blæksprutte med kyllingeskind, asparges og tang

2020 Tenuta Mara ’Maramato’ – Emilia-Romagna, Italien

Grillet asparges med daggammelt brød, asparges-emulsion og vilde planter

2018 Cantenac-Brown ’Alto de Cantenac-Brown’ – Bordeaux, Frankrig

Sorbet på asparges med fåreyoghurt, havesyre og kandiseret asparges

2019 Peter Jakob Kühn ’Lenchen’ Riesling – Rheingau, Tyskland

 

Finder sted: Carlsberg Byen