MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. juni 2024
Kl. 20.00 - søn Kl. 23.00

SV-festival 2024

For niende år i træk slår SV-festival på tromme for mangfoldighed i et musikprogram, der ligesom Sydhavnens forskelligartede nabolag og bykvarterer vil sitre og genlyde af kant og kulør, dynamiske forskelle og nye mulighedsrum!

Tag på festivaltur i hele byens musikby – Sydhavn! Under temaet ’Nabolag’ skaber vi nye forbindelser ml. spillesteder og byrum samt ml. populærmusik og undergrund. Oplev artpop med ØYUNN, indie/hiphop med FILUKA, punkjazz med SELVHENTER, altpop med BARBRO, dreampop med NANA JACOBI, electropop med TIGERMOR, visemusik/neofolk med ANNA VALGREEN, voksenpop med SOFIAHEDIA, klassisk musik/performance med SOFIE THORSBRO DAN, neofolk med VESSELIL og nymusik/installation med RAGNHILD MAY + streetjazz med BAUN og SUNBÖRN.

Alt dette og mere popper op i et SV, som også præsenterer kvarterfest “Best of Bavnehøj” torsdag d. 6.6 og sommerfester på Holmene fredag d. 7.6 og lørdag d. 8.6 plus triple-koncert søndag d. 9.6 på BaneGaarden i nabolag Sydhavn og Vesterbro.

”I en tid med polarisering og ekkokamre vil vi bringe genrer, gader og generationer sammen på kryds og tværs i håbet om, at det vil forstærke fællesskab og forening” understreger Jan Lippert fra SV-festival.

 

Finder sted: København SV