ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

SVEA S PÅ HOTEL CECIL

Danske Svea S har på kort tid erobret radiofladerne med uimodståelige hits som ‘Langt Imellem’ og ‘Lukker Øjnene’. Til marts rammer hun Hotel Cecil i København sammen med band og sit tryllebindende, personlige popunivers.

På trods af hendes kun 20 år, har Svea S på kort tid imponeret med sine personlige popsange. Med radiohittet ‘Langt Imellem’ demonstrerede hun store sangtalent, og en evne til at formidle en skarp popmelodi, hele vejen fra en uhørt dyb klang, igennem et powerful fuldregister og op til en sart, men nærværende, falset.

I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle hvad hun følte, med en vis underholdende distance. Nu er hun på vej med sin nye single ‘Forfra’:

“Forfra handler om at have ønsket om at kunne starte forfra i en relation, hvis man har dummet sig eller omvendt. Hvor man bare vil viske tavlen ren og starte forfra og være gode sammen, som man ved man kan, i stedet for at skænderier og småproblemer ødelægger det”, siger hun.

Svea S medbringer både sine radiohits og nye sange, når hun betager Hotel Cecil til marts.

 

Finder sted: Hotel Cecil