MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. januar 2022
Kl. 18.30 - 20.30

Svendeprøven & Kronisk Sjov – Dobbelt Test Show På Lygten

Anders Nielsen og Oliver Stanescu er begge aktuelle med solo-stand up show 2022.

Om showet – Svendeprøven.  

Anders Nielsen springer ud i komikerdrømmen på Bremen Teater med sit første onemanshow ‘Svendeprøven’ den 31. marts 2022. Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv. Tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud. Det har på ingen måder været et hemmeligt dobbeltliv, men det er alligevel lykkedes ham at holde det skjult for store dele af den danske befolkning.

Nu er det slut! Stand-up-showet ‘Svendeprøven’ er Anders Nielsens første onemanshow, og det sammenfletter hans hverdag med de skrå og på de skrå brædder. Kan en knapt så omstillingsparat håndværker arbejde hjemmefra, og er det overhovedet muligt at slå igennem som komiker, når man har Danmarks kedeligste kunstnernavn?

Om Showet – Kronisk sjov.
Kronisk sjov er Oliver Stanescus første Stand Up Special. Dette show handler om Olivers liv, hvor emnerne sklerose, parhold og lysten til altid at have det sjovt trods livets op og nedture, er nogle af de fremtrædende emner, der vil blive berørt.

Showet handler om hvordan det er at være 29 år gammel og være den ”stolte” indehaver af to kroniske lidelser, og samtidig være fyldt med drømme om hvordan livet skal udforme sig, trods nogle bump på vejen.

 

Finder sted: København NV