Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. april 2023
Kl. 19.00 - 23.59

Legendariske bands i Amager Bio

Der er gjort klar til årets største elektroniske musikfest når Front 242 og And One, to af verdens bedste synthbands, kan opleves samme aften i København.

AND ONE + FRONT 242  – One night only – for de sortklædte 80’er electro / synth elskende hårdt pumpende dansende musikelskere og fans af New Wave, EDM, New Romantic, Electropop.

AND ONE (D): Med over 1 million solgte plader på verdensplan og over 2 årtier med sortklædte fans som melder om fyldte koncertsale, hører AND ONE uden tvivl til den sværvægtsklasse af elektronisk musik med fans verden over. Den karismatiske forsanger, Steve Naghavi minder om en Dave Gahan, Louis de Funes og Robbie Williams i éen person.

LIVE i Danmark for første gang. Med indflydelse fra Depeche Mode og The Cure til Kraftwerk, går det tyske band AND ONE med en masse kærlighed og energi i hjerterne på alle Electro-synthpop fans. Bandet startede i 80’erne, og er stadig indbegrebet af 80’er synthpop lyden, blandet med EBM.

Varm op her: Youtube

And One + Front 242

FRONT 242 (B) er frontrunnere for bl.a Nine Inch Nails og The Prodigy og med deres årelange karriere siden ’81 er de i den grad pionerer på især den elektroniske og industrielle musikscene – også kendt som EBM – Electronic Body Music. Front 242 fejrer +40 års popularitet hos deres mange loyale fans. Bandet udviser stadig den fantastiske energi på scenen til sange som Don’t Crash, Shuffle. Body To Body m.fl. og med deres store bagkatalog bliver det som altid en elektronisk gang i den fest på gulvet.

Varm op her: Youtube

Kl. 19.00 Døre Kl. 20.00 FRONT 242  – ca. 21.45 And One. Billetter gennem Ticketmaster.dk

 

Finder sted: Amager Bio