Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. juni 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Talk med Franz Beckerlee – Et liv med og uden Gasolin

Hør den legendariske musikers livshistorie: den sejlivede rockmytologi, de farlige fristelser og kontroversielle indrømmelser.

 

Sammen med forfatterne til Stonefree – et liv med og uden Gasolin’, Thomas Vilhelm og Niels Ole Baadsgaard, kommer den legendariske musiker til Kulturhuset Islands Brygge med et anekdote- og farverigt talkshow baseret på Franz Beckerlees egen livshistorie; fra de farlige fristelser, det feterede og fortravlede stjerneliv i Danmarks mest populære band gennem tiden til de personlige og professionelle erkendelser og kontroversielle indrømmelser.

Stonefree – et liv med og uden Gasolin’ dykker ned i en usædvanlig opvækst i 40’erne og 50’ernes København, tilværelsen son ung og nygift far, det frygtløse favntag med avantgarde- og freejazzen som altsaxofonist i 60’erne og inspirationen fra Jimi Hendrix, der satte sig dybe spor som guitarist i Gasolin’ med en letgenkendelig lyd dyrket af fans i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Der levnes også plads til filosofiske tanker om buddhisme, bluesmusik, meditation og japanske haver samt den rastløse energi, der driver den daglige produktivitet som kunstmaler og skulptør og fordybelsen i det, der sker nu og her. Beckerlees bekendelser og den sejlivede rockmytologi, der følger i kølvandet på at have bjergtaget hele nationen med råt rykkende riffs, hits og klassikere i en lind strøm.

Bogen “Stonefree – et liv med og uden Gasolin” er selvfølgelig med i bagagen og kan blive din signeret efter eget ønske.

 

Finder sted: Islands Brygge / Kulturhuset