Tapas vinmiddag med vin fra Ribera Del Duero

4 serveringer med 13 lækre Tapas, Cava, og 6 tilhørende rødvine fra Viña Pedrosa, Ribera del Duero
Bocado åbnede i juli med ambitionen om at lave ordentlige tapas, som man kender dem under den spanske sol. Den slags favner vi med glæde her i Laudrup Vin, og derfor kunne vi ikke lade muligheden for en lækker vinmiddag glippe. Viña Pedrosa der med deres arketypisk krydrede og uforskammeligt vellavede Tempranillo-vine er sat i verden for at lande i en gastronomisk kontekst præcis som denne. Se selv menuen nedenfor:
1.servering:
Ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie.
Grøntsager og tun i mayo dressing med sprødt brød.
Skinke fra den ungarske uldgris Mangalica. Fremstillet og modnet ca. 28 mdr. i Spanien
Økologisk burrata med syltet tomat, rucola og basilikum
Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron
2.servering:
Oksetatar med røget paprika mayo, manchego og kartoffelchips
Ibericogris på spyd med garam marsala
Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
Pluma Ibérico – kød skåret af nakken fra den spanske ibericogris. Serveret med brombær
3.servering:
Rib-eye Kornfodret fra Uruguay med Chimichurri
Lammekotelet med chimichurri
Stegte kartofler med spicy tomatsauce og aioli
4.Servering:
Profiteroles med vaniljecreme og chokoladesauce.
Vi håber at se dig til et lykkeligt gensyn med vinmiddag som i de go’e gamle dage på bedste spanske vis. Grandes saludos!