Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. oktober 2023
Kl. 13.00 - 15.00

Tegneworkshops for børn i efterårsferien

Tegn med dit barn i efterårsferien! Lær at tegne den snoede Sneglegang og fantasifulde forslag til tårnets arkitektur, når Rundetaarn inviterer til omvisninger og tegneworkshops for børn og voksne

 

Christian IV var en af de mest fantasifulde konger i Danmark. Han udvidede København og skabte sjove, smukke og helt specielle bygninger, spir og tårne til byen. Se bare Rundetaarn med de runde hjørner og Sneglegangen – Christian IV’s måske mest originale byggeri.

Til tegneworkshoppen for børn skal I selv svinge blyanten, når vi med hjælp fra arkitekt Liv Andersen tegner tårnets særlige rum.

Mød op på Ringerloftet i Rundetaarn, hvor vi starter med en kort rundvisning i tårnet med omviser Lisa Tiedt. Undervejs laver vi små tegninger, som vi senere kan bruge som inspiration.

Tilbage på Ringerloftet, som er dagens værksted, er det jeres tur til at være arkitekt for en dag. Nu skal fantasien og den spidsede blyant findes frem, når I skal tegne et bud på et nyt observatorium til toppen af Rundetaarn.

Rundetaarn stiller kreative tegneredskaber til rådighed, og med gode tips og tricks fra Liv Andersen kan I udforske og eksperimentere med dem.

Glæd dig til at tegne dig igennem en hel eftermiddag i arkitekturens tegn sammen med din familie

Liv Andersen har undervist børn og unge i arkitektur på kunstmuseet Louisiana samt Børnekulturhus Ama’r og tidligere har afholdt flere kreative værksteder i Rundetaarn.

De to workshops finder sted i efterårsferien den 17. og 19. oktober kl. 13-15 i Rundetaarn.

Billetter sælges som kombi-billetter, der giver adgang for et barn i følgeskab med en voksen.

Anbefalet aldersgruppe: Børn på 7-12 år.

 

Finder sted: Rundetaarn