MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. maj 2024
Kl. 10.00 - 16.00

TEMPUR Sleep Store afholder ny stor søvnfestival

Søvnen er noget af det vigtigste for at fungere og præstere om dagen. Men flere og flere giver sig i kast med dagen med et batteri, der kun er ladet halvt op.

På Google steg antallet af søgninger relateret til søvnproblemer med 200% fra 2017 til 2023, og Sundhedsstyrelsen har netop sat fokus på søvnen med nye retningslinjer for, hvor meget man bør sove.

Lørdag den 25. maj fra klokken 9-16 afholder TEMPUR® Sleep Store søvnfestival, fordi alle fortjener at sove godt. Ofte kan man forbedre sin nattesøvn markant med blot få gode råd.

Alle aktiviteter er gratis, men yoga og dagens oplæg forudsætter tilmelding.

Når du bliver 90 år, har du sovet i rundt regnet 30 år af dit liv. Så lige så vel, som du bruger krudt på at give dig selv nogle gode vågne timer, bør du også kaste lidt ekstra kærlighed over timerne på puden.

Start dagen i zen

TEMPUR® Sleep Store sætter fokus på vigtigheden af at sove godt, mens de og forskellige oplægsholdere, deler ud af gode tips, goodiebags og gratis is og kaffe til gæsterne.
De udlodder også en TEMPUR Pro® CoolQuilt madras i 90×200 til en værdi a 19.999kr.

Du kan deltage ved at trykke ”deltager” og kommentere, hvilken by præmien ønskes afhentet i, på konkurrenceopslaget, i begivenheden på Facebook

Dagen starter med morgenyoga i TEMPUR® Sleep Store i Carlsberg Byen.

En lokal instruktør fra Yo Studios vil tage jer med igennem en session, hvor I kommer helt ned i kroppen og får en god start på dagen. Du kan læse mere om tilmelding her.

Certificerede søvnvejledere

Hele dagen kan man møde certificerede søvnvejledere og ergonomiske eksperter:

“Hele tanken bag festivalen er at få danskernes øjne op for, hvorfor de bør prioritere at få søvn i deres hverdag. Og så vil vi selvfølgelig være klar med gode råd til, hvordan man gør det,” fortæller Store Manager, Christian Larsen.

Når klokken rammer 11, vil I blive taget med på en rejse ind i søvnens univers af Mikael Rasmussen, der er en af de helt store eksperter inden for søvn.

Han har forberedt et hav af gode tips og er klar til at kaste lys over et emne, der er i alles interesse at give noget ekstra opmærksomhed. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

“Vi vil rigtig gerne have mere fokus på søvn, og ikke bare søvn, men god søvn. Der er for nylig begyndt at komme mere fokus på det i samfundet, fordi vi har behov for at sove mere, end vi tror,” fortæller Christian Larsen.

Og det er lige præcis det, de mange indslag på dagens program i en skøn blanding sætter en tyk streg under.Klokken 14 vil der være et oplæg af fysioterapeut Jacob Casting om, hvordan restitution gennem ergonomien kan give kortere skadesperioder og bedre generel restituering. Det kan du tilmelde dig her.

Klokken 15 får I besøg af ismanden fra Hansens Is, som deler lækre is ud til gæsterne.

Tag din sovemakker med – eller en god ven eller veninde. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme selv.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig de forskellige del-events lige her.