MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. februar 2024
Kl. 21.00 - 23.00

THE TUBS(UK) NORM DOGS

Owen “O” Williams og George “GN” Nicholls fra gruppen Joanna Gruesome er gået nye veje og har dannet rockbandet The Tubs. Med udgivelsen af debutalbummet Dead Meat tidligere på året, annoncerede det London-baserede walisiske band deres ankomst, og du kan fange dem live på Loppen fredag d. 23. februar med Norm Dogs som special guests!

 

The Tubs består af to dele Joanna Gruesome, en del Sniffany & The Nits samt en del Ex-Vöid. På trods af tre bands soniske forskelle, er der en lignende forstyrrelse på spil i The Tubs’ klang. The Tubs laver musik, der inkorporerer elementer af post-punk, traditionel britisk folk og guitarjangle krydret med nonchalante pophooks og moderne antipodisk indie.

Gruppens forkærlighed for traditionel britisk folk og Canterbury folkrock-scenen tager et mærkbart, koffeinholdigt skridt fremad på Dead Meat, hvor Williams’ skarpe tekster får ham til at minde om en yngre Richard Thompson (Fairport Convention).

Det er popmelodier om begær, om det sydlige London og om psykisk sygdom. Men tror du at sangene giver gode råd eller en særlig følelse af bekræftelse, skal du tro om igen. Om noget, er The Tubs trætte af romantiseringen af psykisk sygdom. Williams forklarer: “Having a compulsive disorder which makes me go bonkers isn’t my ‘superpower’ or whatever, it actually just makes me this irritating guy who smells.”

The Tubs har aldrig været mere dynamiske og de er klar til at overtage dit anlæg – det nytter ikke noget at gøre modstand. Så overgiv dig til The Tubs, når de indtager scenen på Loppen til februar!

NORM DOGS
Med et afsæt i punk, søger Norm Dogs mindst ligeså meget inspiration i alt fra 80’ernes jangle-toner fra Flying Nun plademærket i New Zealand til The Feelies fra Hoboken – hvis man altså ikke ligefrem skal nævne i flæng. Med andre ord, Norm Dogs er ikke interesseret i at begrænse dem selv, i form af bestemte genrer eller stilarter, og udtrykket lander i en omgang catchy og uforudsigelig punkrock.

Norm Dogs består af rutinerede kræfter, der tidligere har slået deres folder De Høje Hæle, Anchorless, Men & Health, Amdi Petersens Armé og Gorilla Angreb, og koncerten på Loppen bliver bandets kun andet liveshow. Stig omborg NU!

 

Finder sted: Loppen