MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. januar 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Thy Whisky – Dansk whisky i topklasse

Vi hos Juuls Vin & Spiritus synes, at der er rigtig meget spændende Dansk whisky, og vi vil rigtig gerne dele vores glæde med alle jer whiskyentusiaster.

Vi får besøg af Andreas fra Thy Whisky, som vil tage os igennem aftens program. Så vi får en rigtig insider, til at fortælle os om, hvad der pusles med på destilleriet.

Det er også lykkedes os at overtale Andreas til at tage lidt forskellige samples med af deres destillat, sådan at vi kan få et bedre indblik i de magiske transformationer som det unge destillat tager før det bliver til Whisky.

Thy er blevet et 100 % single estate destilleri. Det vil sige at alle råvarer til whiskyen kommer fra Gyrup slægtsgård, som danner rammerne om Thy destilleriet.

Visionen bag Thy whisky er så fint skrevet på deres egen hjemmeside ”Thy Whisky blev grundlagt på en simpel idé. At skabe en whisky af gårdens eget økologiske korn, af gamle nordiske sorter og dansk røg, hvor man smager forbindelsen til den danske muld.

Kornet bag en whisky er nok en af de ting man taler allermindst om, når man forsøger at forstå en whiskys karakter, men dette fokus som Thy sætter på korn, giver dem en mulighed for at differentiere deres whisky yderligere.

Vi tror på at fokusset på de forskellige korntyper og en søgen efter at afspejle whiskyens oprindelsessted, bliver nogen af de helt store trends i whiskyverden fremover.

 

Finder sted: Frederiksberg