Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. september 2023
Kl. 20.00 - 23.59

TILSTAND af Maya SB | HUSET

Kunstprojektet TILSTAND, er en animeret stumfilm udformet af Maya SB i samarbejde med unge fra Fountain House, som er et være- og aktivitetssted for psykisk sårbare, psykisk syge og sindslidende unge.

Maya SB har spurgt de unge hvordan deres perfekte verden ville se ud. De unge har bidraget med deres egne fortællinger og ideer til et mere omsorgsfuldt samfund der indeholder væsner der er i stand til at træde ind og hjælpe, i situationer som er svære eller udfordrende. Ud fra workshops med de unge har Maya SB animeret deres utopier.

Stumfilmen foregård i dette utopisamfund, hvor karaktererne opstår og danner historien i det omsorgsfulde samfund.

Stumfilmen bliver akkompagneret af M. Rexen der spiller live og visningen foregår torsdag den 14. sepember på Huset i Magstræde, Xenon.

OM MAYA SB
Maya er uddannet spiludvikler med speciale i karakterudvikling og level-design. Hun arbejder med imaginative verdener i tv, i teatret og til koncerter med forskellige samarbejdspartnere.

***OBS: BILLETTER***
Det er gratis at deltage, men hvis du vil være sikker på en plads så kan du reservere en billet her. Vi reserverer pladsen indtil 20:30, og forbeholder os retten til at give de ledige pladser væk “først til mølle” efter 20:30

 

Finder sted: HUSET