Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. marts 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Tina Dickow og Helgi Jónsson

Tina Dickow og Helgi Jónsson er ganske alene på scenen, når de nu inviterer indenfor til en håndfuld duo-koncerter i fire forskellige europæiske hovedstæder: Amsterdam, London, København og Reykjavik.

De to har arbejdet så tæt sammen, som det kan lade sig gøre, siden de blev kolleger i 2008 og sidenhen også blev et par og har skabt sig et fælles liv på Island.

Fra et studie i hjemmet i udkanten af Reykjavik har de sammen skrevet og indspillet fem af Dickows albums og to af Jónssons, og også nogle af Dickows største hits som ‘Someone You Love’, ‘You Wanna Teach Me To Dance’, ‘Fancy’ og ‘Welcome Back Colour’ har de skrevet sammen.

De to har spillet hundredvis af koncerter i ind- og udland i alle tænkelige konstellationer, og som musikere i hinandens bands, men det er første gang, de annoncerer en duo-turné i fælles navn.

En turné, hvor de vil byde publikum indenfor til et intimt og personligt indblik i, hvad det er, de gør og kan sammen, samtidig med, at de gennem de sange, man kender, vil fortælle historien om, hvordan de mødtes, og hvordan en forfærdelig start blev til en happy ending.

“Det bliver nok en smule mere teatralsk, end det plejer, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér. Både gennem snak og gennem sangene. Der er så meget at fortælle; om musikken og om den rolle, den spiller i vores historie og vores liv. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at dele en anderledes koncert med publikum, som nok kommer en del tættere på, end de plejer!”

Bemærk!

Dette event er arrangeret af 3. part, der har lejet Det Kongelige Teaters faciliteter.

Billetsalget er eksternt og det er derfor ikke muligt at købe billetter via Det Kongelige Teaters billetcenter eller betale med gavekort til Det Kongelige Teater.

Al henvendelse vedrørende dette event bedes rettet den arrangør, der fremgår når man klikker KØB.b

 

Finder sted: Gamle Scene