Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. oktober 2020
Kl. 11.00 - 21.45

Tivoli sætter punktum for sommersæsonen med Tivoli-Gardens berømte sommerafslutning 

Foto: Lasse Salling
Foto: Lasse Salling

For første gang i Tivolis historie lukker og slukker årets sommersæson i oktober. Det skyldes, at sommersæsonen pga. covid-19 kom en hel del senere i gang end planlagt. ”Sommeren” i Tivoli slutter 4. oktober med et program bestående af ægte Tivoli-traditioner, nemlig Tivoli-Gardens tappenstreg og en vaskeægte Tivoli-fyrværkeriafslutning. Bare så ingen er i tvivl om, at Tivolis sommersæson er slut.

Tivoli markerer sommersæsonens sidste dag med nogle af de mest traditionsrige aktiviteter. Som altid er Tivoli-Garden klar til at slutte sommersæsonen af med deres klassiske tappenstreg, hvor de med fakkeltog og orkester går igennem Haven og undervejs bliver mødt med stjernekastere ved Tivolis restauranter. Inden tappenstregen finder sted kl. 20.30, går Tivoli-Garden opmarch mod Plænen, for derefter at afholde koncert kl. 18. Og som om det ikke skulle være nok, kan man til deres første parade kl. 15.30 overvære de afgående gardere takke af og overdrage deres hverv til de næste i rækken.

Der er altså både musik, optræden og stærke traditioner for alle, der har lyst til at overvære Tivoli-Gardens sidste dag i fuldt sving.

En dag med noget til alle

Hvis man er mere til teater end koncert, så behøver man heldigvis ikke at gå forgæves i Tivoli. Hele dagen er der nemlig mulighed for at hele fire forskellige forestillinger med Rasmus Klump. Og hvis man kommer uden børn, kan man fordybe sig i Snedkernes Efterårsudstilling, samt de smukke Tivoli Illuminationer ved Tivoli Søen.

Kun 4 dage til Halloween i Tivoli åbner
Lukkedagen slutter som traditionen foreskriver med et stort fyrværkeri fra Koncertsalens tag. Men Tivoli ligger ikke stille, når sommersæsonen slutter. Allerede søndag nat køres de første af de over tyve tusinde græskar, planter og kasser med edderkopper og spindelvæv på plads til Halloween i Tivoli, der officielt åbner den 9. oktober.

Tivolis tiltag til en sikker oplevelse og andre forholdsregler som følge af COVID-19 findes her: https://www.tivoli.dk/da/praktisk/pas+paa+hinanden

Program for sidste søndag i Tivolis sommersæson

11:00: Snedkernes Efterårsudstilling i Parterrehaven
12:00 & 16:00 : Rumrejsen, Rasmus Klumps Hus
13:00: Fiskefodring i Tivolis akvarium, entre 30 kr. eller inkluderet i Turpas Plus
13:00 & 17:00 Titte bøh Rasmus Klump, Rasmus Klumps Hus
14:00: Rasmus Klumps Livret, Rasmus Klumps Hus
15:00: Ohøj Rasmus Klump, Rasmus Klumps Hus
15.30: Tivoli-Gardens sidste parade
17.45: Tivoli-Gardens opmarch til Plænen
18:00 Tivoli-Gardens koncert på Plænen
20.30: Tivoli-Gardens tappenstreg
21:00 Tivoli Illuminationer
21.45: Lukke-fyrværkeri

 

Finder sted: Tivoli