Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Tomas Høffding (WhoMadeWho) gæster Lille Vega

Tomas Høffding er er på en evig rejse med den internationalt succesfulde trio WhoMadeWho, men det vælter i mellemtiden ud med dansksprogede sange og idéer, der har formet sig til et nyt andet soloalbum.

Tro, Håb, Angst & Kærlighed løfter den danske sangskriver blikket fra den indadskuende debutplade og skaber fortællinger om en generation og en tid. Han har kastet sit fokus på, hvordan det er at være kærester, elskere og forældre i 2020’erne.

Høffding fortæller:

Jeg har prøvet at zoome ind på alle de situationer og følelser, som ikke lige omhandler det relativt sort/hvide som stormende forelskelse eller ond breakup-blues. Jeg har prøvet at skrive om åbne forhold, døende sexliv, om hvordan vores barndom dikterer så meget af hvad vi gør og ikke gør i vores parforhold. Om den bittersøde følelse efter en skilsmisse. Om at løbe tør for ting at snakke om. Men også om at turde lade sig falde og blive grebet af sit livs kærlighed. Og hvor dejligt det er. 

Nogle af sangene handler om andre mennesker eller er fortællinger i mere generel forstand. Men mange af dem er dybt personlige og intime, og det har krævet meget for Høffding at gå linen ud og dele dem. Men som han selv påpeger, så må kunst godt føles af noget – også gerne noget grænseoverskridende.

Musikalsk befinder vi os i en unik boble inden for dansk indie/pop. Tomas Høffding favner de gode melodier og iørefaldende tekster, tilsat elektroniske beats og skæve opbygninger.

Om sine produktioner fortæller han:

Jeg har gravet dybt og længe efter det sted i musikken, hvor der er ro og varme, samtidig med at der er højt til loftet og lidt vitaminer til den kræsne musiklytter. Og et godt beat. Jeg er vild med trommemaskiner og synths. Jeg er også blevet virkelig glad for spansk guitar, og kan vældig godt lide blandingen af disse tre elementer. Det er musik, der sigter på at få dig til at føle dig godt tilpas, sænke paraderne og måske komme til at tænke lidt over nogle ting i dit eget liv. Måske græde eller danse. 

 

Tomas Høffdings dansksprogede soloalbum Tro, Håb, Angst & Kærlighed udkommer d. 10. februar 2023.  

 

Finder sted: Lille Vega