Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. august 2023
Kl. 16.00 - 20.00

Torsdagsbar med 1960er-stemning og cool jazzmusik

Københavns Museum torsdag 3. august kl. 16-20. Vi har været heldige at få Rasmus Kjærsgaard med trio til at spille i Københavns Museums stemningsfulde gårdhave til sommerens første torsdagsbar i Kulturvarteret.

 

Her byder café Spirrevippen på kolde drikkevarer og snacks inspireret af 1960erne og af museets udstilling pt om ”Mad Men” plakatkunstneren Ib Antoni. Prøv en Kir Royal, som var tidens modedrink, mens du slapper af i en af vores liggestole og lytter til trioen, der byder på nedslag i det meste af jazzhistorien. Her vil være New Orleans jazz, Ellington og bebop. Forskellige former for verdensmusik kan også snige sig ind.

Rasmus Kjærsgaard har blandt andet lavet musik til TV2-serien “Sygeplejeskolen” – Det er kammerjazz fra 50’erne – og har spillet balkanjazz med Il Bastardo, tangojazz i duoen Kjærsgaard/Singh og med Savage Rose på de større scener. Der er noget at glæde sig til!

Der er gratis adgang til torsdagsbaren. Kommer der regn, rykker vi indenfor ¿

Kig også ind på museet og se særudstillingen ”Da København blev Wonderful” med den store 1960er-tegners fantastiske motiver (koster almindelig entré til museet).

 

Finder sted: Københavns Museum