Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. juni 2021
Kl. 16.00 - 22.00

Torsdagsleben

Denne torsdag bliver ekstra fræk. To af vores bedste venner bag pulten, David Mortensen og Lehmann, overtager torsdagens lydtæppe med hver deres musikalske hof-ret.

David Mortensen

David Mortensen er efterhånden blevet et velkendt navn i Werkstatt. Med en bred musisk forståelse og en dyb passion for elektronisk musik er han altid i stand til at levere et lydbillede fyldt med baleariske, usædvanlige og underjordiske toner. Hans dj-sets er en rejse igennem forskellige stemninger og genre, og du kan regne med at høre en blanding af alt fra Italo House, Tribal og Downtempo til Acid, Deep House & Trance.

Lehmann

Lehmann er en ung charmør, som gør sig bedst i rødlig belysning. Han er et kendt ansigt bag pulten på både Reffen, Seaside, The Log Lady og de mest solide beværtninger i byen. Hans sets lokker altid til dans med signature blend af sløv, snusket disco, bad boogie og fræk latin. Vi glæder os til at blive varmet godt igennem!

Coronapas

Det kræver gyldigt coronapas at kunne gå i læ og sidde indendørs i maskinhallen – så hiv din friske test, vaccinationsdokument eller bevis for tidligere smitte med.

 

Finder sted: Werkstatt