MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. juni 2022
Indtil kl. 23.59

Tour de France – Holdpræsentation 2022

22 Tour de France-hold, 176 verdensklasse ryttere, tusindvis af publikummer på Plænen i Tivoli og tv-seere fra hele verden. Onsdag den. 29 juni – to dage før den første etape starter i hjertet af København – kickstartes den danske Tour de France-feber med en folkefest i den historiske have.

Festen omkring holdpræsentationen bliver også ført helt ud i byen, når holdene forventes at cykle en hyldestrunde i Københavns gader, inden de præsenteres på hovedscenen i Tivoli. Her vil københavnerne og de mange tourfans langs den afspærrede rute kunne hilse på rytterne og tage del i folkefesten.

Der kommer til at være 10.000 gratis entrébilletter til Tivoli og holdpræsentationen, som vil blive uddelt til cykelfans i løbet af foråret 2022. Det vil bl.a. ske via konkurrencer og quizzer via www.letourcph.dk og @letourdk på sociale medier.

Holdpræsentationen udvikles af interessentskabet bag Grand Départ Copenhagen Denmark i samarbejde med Københavns Kommune og TV2.

Underholdningsdelen er ved at blive planlagt og vil blive meldt ud på et senere tidspunkt. Det samme gør sig gældende for cykelrytternes rute.

 

Finder sted: Tivoli