MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Tower Talk: Lars Kramhøft & Claus Høxbroe

Beatpoet Claus Høxbroe er Kulturtårnets vært på Tower Talks. Han inviterer en nøje udvalgt gæst op i tårnet til en snak om København. En snak om byen, udvikling og afvikling. Byen som hjem, og gæstens helt eget forhold til København.

Denne aften gæster Lars Kramhøft tårnet.

LARS KRAMHØFT

Lars Kramhøft (f. 1984) er en prisvindende forfatter og tegner der bedst er kendt for Dagbladet Informations nye stribe, “Byens Lys” . Derudover står han bag en række satiriske samtidsfortællinger i tegnet form, bl.a. “Noget frygteligt er altid lige ved at ske” (2020) om depression og manderoller, og senest “Husvild” (2022), baseret på hans egne oplevelser i jagten på en bolig i København. Vandt sidste år Claus Deleuran-prisen for Årets Danske Tegneserieskaber 2022.

VÆRT: CLAUS HØXBROE

Claus Høxbroe er en ener, og lige siden han trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Gennem snart 20 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet tæt på 40 udgivelser og stået på scenen omkring 3.000 gange fordelt på otte lande.

Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen.

 

Finder sted: Kulturtårnet