MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. marts 2022
Kl. 20.00 - 22.00

TRUE STORY LIVE

Martin Hylander inviterer dig med ind i en verden af true crime, når han bringer sin podcast True Story til live på Hotel Cecil den 29. marts.

Som vært og skaber af podcasten True Story har Martin de seneste par år taget sine lyttere med på utallige rejser gennem nogle af de største danske kriminalsager gennem tiden. I disse podcast-serier får lytterne et grundigt indblik i dansk politis arbejde, hvordan det danske retssystem fungerer, og hvordan de værste forbrydere i dansk kriminalhistorie tænker og handler. Podcasten True Story har mere end 5 millioner lyt, og true crime genrens popularitet er fortsat konstant stigende.

Denne aften med True Story Live byder Martin på en grundig gennemgang af en meget spændende kriminalsag. En sag han har haft tæt inde på livet, da den tager sit udgangspunkt i den by, hvor værten selv er vokset op. Sagen er et glimrende eksempel på, hvordan et drab kan ske helt uden forudgående varsler. En sag om et menneske, der på tragisk vis mister livet på grund af en gal mands værk. Det er samtidig en historie, som på mange måder vender op og ned på en hel bydel og inden for flere parametre skriver dansk kriminalhistorie.

I løbet af aftenen vil Martin også forsøge at besvare nogle af de mange spørgsmål, der opstår, når man beskæftiger sig med genren true crime, samt hvordan det er at arbejde med denne form for historieformidling. Spørgsmål som…

Hvorfor er true trime blevet så populært?

Hvad er det, der får os mennesker til at drages mod fortællinger om mord og forbrydelser?

Hvordan formidler man disse meget følsomme sager i en podcast?

Og meget meget mere..

Gå ikke glip af denne unikke og spændende aften på Hotel Cecil i selskab med podcasten True Story og manden bag.

 

Finder sted: Hotel Cecil