MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. marts 2024
Kl. 17.00 - tirs Kl. 22.00

TUNNELSYN

Kulturpiloterne laver endnu et samarbejde med Tokyo Blue og skaber et værk til Copenhagen Lightfestival og Amager Børnemusikfestival.

 

Oplev lyset under Amagerbrogade:

Tunnelsyn betegner en tilstand, hvor man oplever en indsnævring af det perifere synsfelt. I overført betydning bruges ordet også som billede på en mental tilstand, hvor man ser sig blind på f.eks. en tanke, opfattelse eller idé.

Vi tager begrebet under behandling; bogstaveligt, billedligt, rumligt og personligt. Tunnelsyn er nemlig noget vi alle har oplevet, og det vil vi gerne reflektere over sammen i en tunnel. Installationsværket er udviklet i et samarbejde mellem lyskunstnerne fra Tokyo Blue og de unge Kulturpiloter.

Tokyo Blue har formuleret en overordnet ramme for værket. Med udgangspunkt i egne oplevelser og refleksioner over begrebet tunnelsyn, har Kulturpiloterne udarbejdet hver deres del af værket. Installationen består af bearbejdede spejlende elementer, der trækker opmærksomheden væk fra tunnelen som ramme, og ind i Kulturpiloternes universer. Den spejlende funktion gentager både omgivelser og Kulturpiloternes bearbejdninger og forstærker dermed visuelt tunnelsynet.

 

Finder sted: Amager