Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

7. oktober 2021
Kl. 14.00 - søn Kl. 20.00

U P S E R V I N G – B R Ø N S H Ø J V A N D T Å R N

Et abstrakt rum for resonans og kontemplation. Seks kunstnere er gået sammen om at upcycle Brønshøj Vandtårn, og lede opmærksomheden hen på stedets særlige ånd og kvaliteter – arkitekturen, akustikken og tårnets sjæl, vandet, et truet og truende element, forudsætningen for liv og altafgørende for menneskets eksistens. ‘Upserving’ er upcycling i anden potens, og bæredygtighed, ud fra de forhåndenværende søms princip, er et væsentligt valg i produktionen af installationens værker.

DET KLANGLIGE I samspil med tårnets akustik, er værker for Inoxphone og keyboards omdrejningspunktet for installationens lydside med løbende live-performances gennem hele udstillingsperioden. Tre koncerter med skiftende gæstesolister samt en åbent-hus-jam-session sætter inoxphonen i perspektiv. Inoxphone er et klangligt nyskabende, akustisk instrument, 273 idiofoner i ready-made rustfrit stål og andre genbrugsmaterialer, hvoraf sektioner vil være tilgængelige for publikums deltagelse.

DET VISUELLE Bevægelige, farverige tekstilskulpturer i organiske former, med et metal lag af videooptagelser, abstrakte pap-silhuetter med skyggefacetter og fotografiske projektioner spiller op mod den rå betonbygnings monumentale massivitet.

DET INTERAKTIVE En interaktiv, digital dimension skaber sammenhæng mellem udstillingens elementer. Den faciliteres af en audiovisuel applikation, der via processing-algoritmer reagerer på lyd i rummet og omsætter det til lys.

 

Finder sted: Brønshøj